Dag 36 Moncofa naar Vinarós 125 km
29 oktober 2024 - Vinaròs, Spanje
Vanuit Moncofa zijn we nog even naar de diverse uiteengespatte bouwprojecten gaan kijken. Sommige zijn half af, dus bewoond met een onafgebouwde helft.
Maar goed, we zijn op de vlucht voor Dana. Dana is een uitermate hardnekkig weerfenomeen dat in diverse delen van Spanje voor veel overlast en schade heeft gezorgd en nog zal zorgen. Het verplaatst zich maar langzaam richting Portugal. Aan de kust valt heel veel regen, wij zitten daar dus in. De excessen zijn hier duidelijk minder. In Valencia staan straten onder water en verderop valt hagel met formaat golfbal. We hebben vandaag nog maar een keer de was gedaan in een Lavanderia. Ook heeft A in een breiwinkel verse wol kunnen inslaan voor de breiwerkproductie. Vandaag zijn we 43 jaar getrouwd, geen rekentechnische mijlpaal, maar toch. Over 7 jaar dan maar dik vieren. Vanavond pizza uit de oven en wat lekkers bij de thee/koffie. Morgen lunchen aan de boulevard.

Dat weer is heel akelig, rijden jullie maar een flink end noordwaarts, beter. Liefs!