The Long Haul 13
11 januari 2026 - Villaricos, Spanje
De stilte voorbij, we zitten intussen alweer 2 weken in het nieuwe jaar. De afgelopen week is het weer enorm verbeterd. De start was nat en we hebben heel wat moeten verwarmen om het huisje droog en uit de winterslaap te krijgen. Nu is het al een aantal dagen lekker warm en zonnig. De avonden zijn behoorlijk fris. Hier zijn we eigenlijk vooral bezig met wat lezen, wandelen en fietsen. Boodschappen doen en naar NPO klassiek aan het luisteren. Aranka heeft zich gemeld bij een wandelgroepje dat wat meer kilometers doet dan het groepje van Marcel. Dat noemt zich terecht “de slakken”. We zullen eens zien of dat zo blijft. Hier in de omgeving zijn wat aardige plaatsen zoals Garrucha, Villaricos en Pulpi. Gisteren (za 10 jan) zijn we samen met 7 anderen gaan eten in een restaurant in Mojacar. Leuk en ook nog eens lekker. Gelukkig kunnen we af en toe meerijden , de camper staat nu stil en is aardig leeg. We hebben het e.e.a naar het huisje versleept. De komende weken blijven we nog hier, maar daarna trekken we verder naar het zuiden en het westen om via Gibraltar en Sevilla in Portugal te geraken. Dan worden ook deze verhalen weer wat afwisselender.In Vera is trouwens een supermarkt voor de vele Britse huiseigenaren hier. Het is net of je dan in Engeland boodschappen doet. Hoera dus ! Daar gaan we binnenkort nog maar eens heen.
Aranka:11 januari 2026Blijf zolang mogelijk daar hier hier veel sneeuw en vorst heel koud dus overmorgen dooi,gelukkig,gr ar