The Long Haul 17

9 februari 2026 - Murcia, Spanje

Twee nachten hebben we op een camperplek gestaan bij Aguilas, alle service aanwezig. Dus helemaal weer in orde. Op de fiets langs de zee, tot aan het Congres/muziekcentrum. Zeer modern. Vandaag zijn we doorgereden naar Murcia. Plek naast het nieuwe stadion en met de tram naar het centrum. Op maandag is helaas de kathedraal dicht en de musea ook. We hebben wel het (schitterende) Casino bezocht. Het is meer een herensocieteit , met prachtige ruimtes en kamers. Grondig gerenoveerd en in de oude luister hersteld. Op de terugweg naar de camper stak er in de betaalautomaat voor de tramkaartjes nog een Visacard. Deze hebben we op het eindstation afgegeven aan een medewerker van de OV-dienst. Goede daad dus . Morgen opnieuw de stad in, dan MuDam en de kathedraal.

1. Anne:
    9 februari 2026
    Ziet er goed uit! Wij gaan dinsdag naar Murcia en hopen dan ook al die mooie plekjes te bezoeken. Enjoy!
  2. Alette:
    9 februari 2026
    Zitten mooie foto’s bij! Waar gaan jullie nog naar toe? Zit Portugal er nog in? Liefs en kus 💋
  3. Aranka:
    10 februari 2026
    Denk dat de route langzaam richting noorden is. Portugal zit er helaas niet in met al die storm en regen.