Zweden en zo 5
25 augustus 2025 - Kumla, Zweden
Ma 25 aug
Vanochtend werden we achterlijk vroeg (0800uur) wakker omdat er een schoolklas onderleiding van een gymleraar met stagiaire het schooljaar ludiek ging starten. 12 of 13 leerlingen in een moeilijke laat puberale leeftijd moesten achtereenvolgens zaklopen, eitje lepeltje parcours, balletje in de mand gooien, etc. Dus toch maar opgestaan, ontbeten en op pad naar ons volgende reisdoel. Eerst naar de Maxi Ica supermarkt. Onderweg bij een parkeerplaats aan de Hammarsundet koffie gedronken en wat vloeistoffen geloosd. Opnieuw een prachtige rit onder een lekker zonnetje. Gestopt net voor Örebro in Kumla. Daar staan we op de camping. Dus gauw aan de paal om weer eens alles met 230 te doen. Was gedraaid en gedoucht. Wandeling gemaakt door het aanpalende park, waar hier en daar ook wat kunst staat. Op de lijst van kunstenaars kwamen we ook weer Arvid K… tegen. In het park lekker op een terras voor koffie met een gebaksel.
Ook de barbecue opgestart om wat aardappels in folie, worstjes en tomaten te grillen. Lekker met komkommer en sla en wat sausjes. Morgen gaan we een stukje fietsen en wellicht weer wat verder Zweden in.
Eerke Jan:25 augustus 2025Nu weten we de achternaam van Arvid H of K nog niet. Veel plezier!
Aranka:26 augustus 2025Leuk jullie weer te volgen,het weer hier is nog ok maar morgen verandering en eindelijk wat regen voor de tuin,bij longarts geweest en over 3 maanden terugkomen,verder alles op gr aranka